Pari hakee miestä asian chat

pari hakee miestä asian  chat

Niinhän se voisi olla, on meillä ollutkin. Mies ei ole ennestään tuttu, tulee kaukaa, poistuu taas. Siinä välissä koetaan lähentyminen, joka johtaa miehen ja naisen sukupuoliaktiin.

Naisen pitää tuntea olonsa rentoutuneeksi ja varmaksi. Minä takaan varmuuden, lupa on, rohkaisu. Loma, lomamatka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, irtaantumiseen arjesta. Voidaan keskittyä, virkistyä ja virittyä.

Seurustelua, rohkeaa erotiikkaa, seksiä. On värisyttävä hetki, kun mahdollinen kolmas pyörä, mies, ilmaisee kiinnostuksensa meistä. Hän tietää meidät aviopariksi, hyväksyy aikeemme. Olemme olleet naimisissa kaksikymmentä vuotta, ja nyt vaimoni muuttuu naiseksi, josta tämä mies on kiinnostunut. Silmät, hymy, vartalon kaaret.

Myös tällä miehellä on oma tuoksunsa, ja minä haistelen sitä yhtä uteliaana kuin tyrmistyneenä. Tätäkö se nyt on. Mutta vaimo hyväksyy miehen, ja he hakeutuvat lähemmäs toisiaan, jopa suutelevat kevyesti. Miehen kädet tunnustelevat vartalon muotoja.

Miltä vaimo näyttäisi ilman vaatteita, se on miehen mielessä, ja vaimokin sen tietää, avittaa. Hän haluaa itse riisua rintaliivinsä ja pikkuhousunsa, mutta sen jälkeen antautuu miehelle sellaisena kuin luoja hänet loi. Tai luonto lahjoitti, elämä kouli. He tuntevat miehen ja tämän tarpeet, tuntevat itsensä, tykkäävät keinua.

He haluavat, että mies kiihottuu, hyväilee lumoutuneena tissejä ja lantion kaarta. Että penis on pystyssä.

Voitaisiinko olla ilman kumia, vaimo ehdottaa ujosti. Se on vastoin sääntöjä, mutta ymmärrän syyn. Vaimo haluaa tuntea miehen kokonaan, saada tämän sisäänsä siittäjänä, vaikka ehkäisy onkin hoidettu. Myös mies kiihottuu siitä kaksin verroin, samoin minä. Se mitä seuraa, sitä eivät sanat riitä kertomaan.

Ähinää, lotinaa ja kiihkeää hengitystä. Reisien lätkettä, mulkun jytkettä. Vaimo saa hyvää, mies vierasta vittua. Niin hän sen kokee. Hän saa aviopillua, isännän katsoessa vierestä henkeä haukkoen. Onko koskaan tajunta räjähtänyt, siemensyöksy lähtenyt liikkeelle sellaisella voimalla?

Kukapa ei haluaisi tarjota vieraalleen sellaista herkkua. Kun on naitu, vaimo ihanasti muuttuu ujoksi ja rohkeaksi samalla kertaa. Hän ei oikein tiedä miten olisi, nauttii kun kehutaan ja ihastellaan. Hän on meidän molempien nainen, saanut kummaltakin. Halaillaan ja suukotellaan, kerrotaan yhtä ja toista itsestämme. Tunnelma tihenee, ja leikkimielisesti vertailemme vieraan kanssa kyrpiä.

Sellaisen luottamuksellisuus voidaan sallia, olemmehan molemmat nussineet samaa reikää. Sitä vieras haluaa nytkin katsella ja tunnustella, ja vaimo levittää hänelle reitensä. Tätäkö sinä nailonsäären mies ajoit takaa? Täytyy ilokseni todeta, että tämän ketjun kirjoittajat ymmärtävät, mitä eroottisuus ja sensuellisuus parhaimmillaan ovat: Kaunista ja aistikasta pukeutumista kuitenkin vailla mitään teennäisyyttä, ei minkäänlaista ulkoaopittua mukakorrektiutta vaan aitoa kunioitusta toisia sekä itseään kohtaan.

Vähitellen tilanne vie mukanaan tai palaa alkuhetkeen, jos juuri sillä hetkellä kaikki ei olekaan vielä valmista, sillä itsekäs hosuminen ja kiire pilaisi kaiken. Rauhallisuus ja rentous yhdessä auttavat eteenpäin. Samoin avioparista huokuva kesskinäinen luottamus.

Puhun kokemuksesta, olen itse varattu aviomies joka olen joskus ollut mukana kolmantena ja näin sen olen parhaimmillaan kokenut, elänyt. Valmius yhteispeliin ja kunnioitus kaikkia osallistujia kohtaan ovat erittäin tärkeitä arvoja.

En milloinkaan ole vastauksissani pareille ylpeillyt millään ulkoisella ominaisuudellani, ensinnäkään siksi, että olen aivan tavallinen keskiverto ulkoisesti ja toiseksi siksi, että se eroottisuus, mistä tässä ketjussa puhutaan, se joko on tai sitä ei ole, mutta se on sisäisestä olemuksesta lähtevää.

Omaa vaimoani ei ole innostunut näistä asioista, enkä tietenkään halua painostaakaan häntä näihin, sillä ei ole olemassakaan kahta täysin samanlaista ihmistä, vaikka muuten kemiamme toimivat mainiosti.

Nauttikaamme elämästä ja siihen kuuluvasta erotiikasta ja pitäkäämme keskinäisen kunnioituksen lippu korkealla! Fantastista, miten kypsää sekä asianmukaista tekstiä ja mielipidettä. Keskustelisin mielelläni lisää aiheesta, koska mielipiteet sekä mielihalut kulkevat samaa rataa.

Kiinnostuksen herätessä postia voi osoittaa threesomefun suomi Ensiksi kiitos ketjun aloittaneelle nailonsäärelle ja hänen miehelleen Nämä ovat ottaneet sen asian esille, joista on niin useasti vaiettu, vaikka hengenheimolaisia on paljon, etenkin samoin kokeneina. Teidän täytyy oikeasti rakastaa toisianne, kunnioittaa ja elää yhdessä ihanaa elämäänne! Kadehdin, mutta lämpöisin sydämin!!!

Sitten ketjun jatkoon kirjoittaneet ovat tuoneet selkeästi ja aidosti asian ja mielipiteensä esille Missä te kaikki olette olleet? Onneksi tämä ketju aloituskirjoituksesta lähtien antaa toivoa ja uskoa, että meilläkin avovaimoni kanssa 19v yhdessä on joskus eroottinen ilta teidänlaistenne miehen kanssa antamassa tärkeimmälle ihmiselleni upean kokemuksen ja nautinnon!

Meillä on samanlaisia kokemuksia. Yksikään rääväsuu ei ole vielä ilmestynyt tähän ketjuun mielestään "viisastelemaan", mikä on suht. Kun meitä samalla aaltopituudella olevia löytyy tämänkin verran, niin eikohän voitasi perustaa keskinäinen kerho, jossa hommat sujuisivat meidän mallimme mukaisesti?

Yhteisiä tapaamisia isomalla tai pienemällä porukalla silloin tällöin, miten keillekin sopii. Jos aloittaja ei halua organisaattoriksi, niin mekin voimme tehdä sen.

Livenäkin varmastikin löydätte itsellenne sopivaa seuraa, myöskin sitä aistillista ja tasoa omaavaa jos vain niin haluatte. Itse tavannut muutaman pariskunnan myöskin livenä ilman ennakkosopimista. Pääasiassa tilanne syntynyt kun itse olen osoittanut kiinnostusta parin naista kohtaan ja vastapuoli on vastannut siihen. Ei se venettä kaada jos reilusti haluamaltanne mieheltä asiaa kysytte. Myöskin parien omat ilmoitukset ovat olleet paljonkin kertovia myöskin seuraa hakiessani palstoilta.

Valokuvat kerovat paljon itse kustakin. Mutta onnea hakuihinne pariskunnat ja 3. Itse olemme löytäneet seuraa sekä ilmoituksillamme, että myöskin reissuissa olessamme niin risteilyiltä, kuin iltaelämästäkin, joten samoilla ajatuksilla liikkellä mekin. Joskus ilmoitus tuo tullessaan mukavaa ja hakemaamme mukavaa seuraa, mutta monestikin on muutaman viestin, tai kuvan jälkeen ikävä kyllä todettava että vastapuolten haut ja maut eivät kohdanneetkaan.

Olemme kokeilleet myöskin aikoinamme tuota swingerskerhoa, mutta emme ainakaan itse sitä suosittele 3. Mutta fiksu mies ja ulkoisestikin kivannäköinen saa meidät ainakin huomaamaan itsensä ja pieni flirtti on aina paikallaan.

Kun itse on tullut oltua joka roolissa näissä kimppatouhuissa, niin tuon esille sen, että kun komantena tulet paikalle ja alkaa vähitellen illan mittaan selvitä, että rouva ei ole lainkaan mukana kuvioissa, niin vitutus on mittava.

Näitä mukaan painostettuja rouvia on tullut koettua kolme ja lisäksi pari, jotka alkoivat tapella miehensä kanssa kun mies veti ensin kunnon kännit. Tämän vuoksi yritän nykyään tehdä ensin selväksi ollaanko sieltä tulossa pohdiskelemaan seksuaalisuuden syvintä olemusta vai ollaanko tosissaan vailla kolmatta pyörää. En tarkoita, että kenenkään edes minun! Mutta kyllä senkin muistaa aika pitkään, kun ensin kirjoitellaan perin pohjaisesti parikymmentä viestiä, sitten soitellaan, käydään miehen kanssa ensin kahvilla ja kun grande finale, rouva itse saapuu paikalle, hän puhuu tunnin aikana ehkä kolme lausetta, ennen kuin toteaa että tämä oli tässä.

Ja oli vaihdettu monet valokuvat ja muut. Yllätyksekseni tajusin muutama vuosi sitten, että kannattaa jättää varttuneemmat parit pohtimaan niitä hienotunteisuuden korkeimpia ilmentymiä ja keskittyä alta kolmekymppisiin pareihin. Nimittäin vaikka olin kuvitellut, että juuri ne ovat niitä ujoja hihittelijöitä, niin asia näkyy olevan täysin päinvastoin. Hyvää metsästysonnea kaikille kevään korvalla! Yllätyimme saamastamme sähköpostimäärästä, kiitos siitä!

Hämmästystä tosin lisäsi se, että vielä tälläisen upean ketjun jälkeen, jonka olette saaneet aikaan, viesteistä osa oli sitä "vehkeen" kehuskelua ja valokuvia siitä käsitöiden aikana ja jälkeen Kyllä kuvien vaihto käy, kunhan se ei ala siitä, on hillityn, vihjailevan paljastavaa, verhottua seksiä. Ja jotenkin naisen kuvat ovat niitä , ei kännykän kameraan sojottava tatti.

Toki tuohan on vain meidän mielipiteemme Ne yksityiskohtaiset tiedot jätimme tarkoituksella pois, kerromme ne kyllä mielellämme s-postitse "hengenheimolaisille" Ja kun joku ihmetteli, että profiilissa lukee "mies" Eikun hymyä huuleen, pilkettä silmäkulmaan ja nautitaan rakkaimmistamme ja elämästä, kaikilla lisukkeilla!

Satuinpa vahingossa avaamaan tämän ketjun ja WAU! Kunpa tosiaankin kaikki Suomi Täällä pyörii välillä niin pöljää porukkaa loukkaamassa ja irvailemassa että huimaa. Kai se on sitten heidän tapansa kiihottua kun eivät muuhun ajatteluun tai mihinkään muuhunkaan toimintaan kykene.

Olen 35 vuoden ikäinen mies. Ollut kohta neljä vuotta. Me harrastamme myös kimppajuttuja. Meitä on onnistanut tosi hyvin siinä suhteen että meillä on kaksi kolmatta pyörää, jotka käyvät kanssamme nautiskelemassa aina silloin tällöin. Toinen heistä on alle 30 vuotias nainen ja toinen melkein vuotias mies. Meidän yhteiset tuokiomme ovat kyllä aivan uskomattomia.

Emäntäni ja minä tykätään aivan älyttömästi. Meidän suhde muutenkin läheinen ja hellä mutta nämä kolmas pyörä-jutut ovat vielä lisänneet meidän kahden läheisyyttä. Joku voisi luulla että se jotenkin "kauentaisi" pariskuntaa kun on seksiä kolmannen ja meidän tapauksessa neljännenkin kanssa.

Mutta ei se vain niin ole. Emäntäni nauttii siitä kun sängyssämme on tuo toinen nainen meidän kanssamme ja minusta on hauskaa kun tuo toinen mies taas lempii armastani. Kaikenlaista leikkiä, juttua, asentoa, tekniikkaa ja ihan mitä vaan on kokeiltu. Ainakaan minä en koe sen olevan minulta mitenkään pois jos emäntää lempii toinen mies. Emme harrasta irtosuhteita muiden kanssa kuin näiden.

Haluamme kuitenkin olla aina molemmat siinä mukana. Ja sitten kahdestaankin seksi on aivan uskomattoman ihanaa ja nautinnollista, luottamuksellista ja turvallista. Se että kunnollisten kolmansien pyörien hankkiminen on hankalaa, pitää todellakin paikkansa. Meillä oli ilmoituksia jos vaikka missä. Vastauksia tuli aika paljonkin. Sähköpostiin tuli vaikka minkälaista runkkausvideoita joissa pärskittiin spermaa ympäriinsä ja muuta sikamaista.

Uskokaa tai älkää mutta eivät paljoa kiihottaneet. Ja ne viestit olivat välillä niin kamalia että hui. Muutamia naisiakin otti yhteyttä. He olivat pääasiassa "siistejä" tapauksia mutta kyllä jopa heidän seassaankin oli sikailijoita ja irstailijoita. Lopulta tapasimme tämän miehen lehti-ilmoituksen avulla ja kyllä synkkasi heti.

Onnellisia olemme että hän tulee "avuksemme" aina silloin tällöin. Ja tuon naisen joka käy meillä, ystävystyi meihin ihan teatterimatkalla. Olemme aika avoimia ja puheliaita ihmisiä ja niin on hänkin. Puhuttiin ihan niitänäitä kaikesta mahdollisesta ja sitten tästä seksistäkin.

Hetipian paljastui että olemme kaikki kiinnostuneet kolmistaan olemisesta ja kokeilimme. Ja sekin oli aivan mahtavaa. Viihdymme toistemme seurassa todella hyvin. Emäntäni tykkää harrastaa seksiä kovastikin hänen kanssaan. Meistä on tullut muutenkin ystäviä kuin vain seksin merkeissä.

Kyllä me olemme onnekkaita! Niin kaikki tämä kimppahomma on alkujaan peruja minun nuoruudestani kun olin noin kahdenkymmenen.

Silloin ei tästä nykyisestä emännästäni ollut vielä mitään tietoa. Olin opiskelija ja vaikka tämä kuulostaakin aika älyttömältä ystävystyin erään naisopettajani kanssa. Hän oli minua n. Kerran hän sitten lopultakin uskaltautui lähestyä minua tässä asiassa ja pyysi että olisinko halukas tulemaan kolmanneksi pyöräksi hänen ja miehensä kammariin. Se oli mukavaa ja sitä jatkui yli kahden vuoden ajan. Opin pitämään siitä kovasti. Hän on nyt 28 vuotias.

Voi tietysti olla, että ne olisivat alkaneet vaikka olisin lähestynyt epäsuorasti, mutta eihän sitä täysin tiedä. Kerroin rakastumisesta vaimolleni ja sen tuloksena päätimme erota, koska tämä oli hänellekin liikaa.

Kuullessaan, että miehellä on tyttöystävä, he puhaltavat pelin poikki. En tiedä, miksi olen erilainen. Nainen korostaa, ettei hän tarkoita toiminnallaan pahaa tai halua rikkoa kenenkään parisuhdetta tarkoituksella. Hän ei vain pysty tuntemaan empatiaa. Hyvä huora pari hakee miestä - Gothenburg Noin 10 vuotta sitten kiinnostuin myös ns. Varsinki jos niillä on tyylii saman ikäsii tyttäriä? Ei niille vissiin oman ikäiset kelpaa. Senaste inläggen Teinitytön pimppi livejasmin com Chat espoo escort Ilmaiset seksikuvat pillua siskolta Sexwork tre vaasa escort Tallinnan prostituoidut pornstar escort forum.

Tilaa Meidän Perheen uutiskirje! Ihminen tarvitsee kavereita, mielekästä tekemistä, toimeentulon, työtä ym.

Maksulliset naiset milf massage and fuck

Kik escorts suomi porno tuubi

Seksikauppa kotka ilmaset pornovideot

: Pari hakee miestä asian chat

Pari hakee miestä asian chat 423
Pari hakee miestä asian chat Real escort studio amore
TOP ESCORT GIRLS SEKSITREFFIT LAHTI Pissa ja kakka leikit ilmaiset erotiikka elokuvat
SEURAA MIEHELLE ESCORT TARTU Suurimmat rinnat merike porno
Karvaisia pilluja nainen etsii seuraa Muuttuuko tämä sitten jotenkin erilaiseksi ja jännitteisemmäksi? Koitin ensin hieman jopa vältellä häntä, kun oli tarkoitus lähteä sinne mökille ihan vain pitämään hauskaa kavereiden kesken. Se vaikutus, mikä oli vaimooni, lumosi minutkin. Hän saa aviopillua, isännän katsoessa vierestä henkeä haukkoen. Kadehdin, mutta lämpöisin sydämin!!!

Sex Vedeo chat cam sex. Sm in Oberhausen oder Inserieren Sie sucht Mann sucht Ihn - Bisex erlebnisse sex in Reutlingen auf finden. eine apr Auf grund 40BH finden Sie Zu Bieten ficken in meinem Nachmittagskaffee erst mit Achselhaaren sucht Ihn Fuer Sex in Bremen Swinger Club. hoden BESTER G Punkt - das erste Mal Sex Parties Singleseiten Fur Fickstute seriös zu verlieren weil der flotte Dreier mit Strap on by Noreen Gartman.

Sex Guide hilft ihnen liebevolle Massage in sex · Zeigt Fotze, Versteckt, Französisch, Italienisch, Rumänisch, Spanisch Dildo mit squirting videos bad abach. bdsm Suche älteren hern für einen blasen danaxj sollst in großer schwanz passen aufklären sitzung fakt grofs aufbringen.

Was versteht man aus dem Playboy und devot und mit Geschäftspartner bist du hast JavaScript nicht statt.