Poika nussii äitiään nai mua

poika nussii äitiään nai mua

Haistoin äitini hengityksestä, että hänkin oli juonut muutakin kuin järvivettä. Kello oli vasta 11 illalla,mutta uni voitti minut ja nukahdin melko pian.

Heräsin jossain vaiheessa sipinään ja ihmettelin näinkö minä unta, mutta en jaksanut nostaa päätäni tyynystä. Viimein käänsi pääni lattialle päin ja huomasin miten äiti ja hänen vuotias Erkki-serkkunsa seisoivat lattialla.

Erkki oli kietonut kätensä äidin ympärille ja hamusi äidin suuta omia huuliaan vasten ja näin äidin kallistavan päätään taaksepäin antautuen Erkin suudelmalle.

Samalla Erkin käsi oli äidin hameen alla hieroen äidin jalkojen väliä. Kuulin vain vaatteiden kahinaa ulkoa kuuluvan sateen lomassa. Kuulin kumilangan napsahtavan kun Erkin käsi hakeutui äidin alushousuihin. Näin äidin pyöreät ja minun mielestäni pienet rinnat ensimmäistä kertaa niin, että myös nännit olivat pitkällä. Ne olivat ruskean alueen keskella joka oli halkaisijaltaan joku senttiä.

Erkki otti toisen rinnan suuhunsa ja alkoi imeä ja suudella sitä, jälleen äidin pää taipui taaksepäin ja hänen suustaan pääsi pieni ääni. Minulla oli oma kullini alkanut seisomaan kun olin hetken katsellut luomieni lomasta heidän leikkiään. Pyöreä peppu ja pienhköt rinnat jotka olivat vähän alaspäin, kuin pitkulaiset tomaatit ne riippuivat pyöreinä vatsaa alaspäin katsellen, mukavan näköinen vatsa, pieni kumpare vatsan alaosassa ja sitten siniset alushousut peittivät lopun.

Erkki kumartui ja painoi kasvonsa äidin housujen edustalle ja veti häneltä alushousut pois. Nyt näin ruskehtavan karvoituksen peittävän äitini alaosaa. Näin Erkin ison kullin olevan jäykkänä ja se sojotti ylöspäin tosi uljaan näköisenä. Erkki painoi päänsä äitini jalkojen väliin ja äiti veti polvet koukkuun levittäen jalkojaan.

Kuului vain märkää litsahtelua ja äidin tukahdutettua voihkintaa, kun Erkin kieli teki työtään äidin pillussa. Minulla seisoi jo niin, ettämelkein sattui kun näin ja kuulin mitä vieressäni tapahtui äidilleni. Erkki nousi ylös äidin jalkojen välistä ja kääntyi niin, että hänen kullinsa meni äidin suuhun ja hän nuoli samalla äitini pillua.

Oli kiihottavaa katsoa miten miehen kulli nussi äitini suuta, Erkin takamus nousi ja laski ja äidinsormet olivat Erkin pakaroilla. Erkin ähkintä oli jo aika voimakasta ja katsoin miten äidin huulet olivat puristuneet Erkin kullin ympärille. Sitten Erkki nousi ylös vetäeb hitaasti kullinsa äitini suusta pois, sylkeä valui äitini suupielistä hänen kaulalleen. Erkki kysyimiten äitini ehkäisy on koska ei hänelläkään ollut kumia mukanaan.

Erkki asettui äitini päälle ja työntyi äitiini hitaasti, äidiltä pääsi taas voihkaisu. Näin miten Erkki paineli äitiäni ja äidin lantio nousi ja laski työntöjen tahdissa. Erkki puri ja imi äidin rintoja ja äiti valitti nautinollisesti miehen alla.

Mies suutele äidin kaulaa ja äidin kasvot olivat kääntyneet minuun päin. Minun silmät rävähtivät omassa kiihkossani auki ja samassa äidin katse osui silmiini. Odotin äidin reaktiota, mutta hän vain tuijotti minua mitään sanomatta joten jätin omat silmäni auki. Erkin pää oli äidin toisella poskella ja äiti piti hänen päästään kiinni niin ettei hän pystynyt irrottamaan äidin otteesta.

Tilanne oli tosi eroottinen minullekin. Näin miten äitini nyökkäsi minulle kevyesti ja ujutin käteni peittoni alta ottamaan kiinni äitini kädestä. Sohva tärisi kun Erkki pani parastaan ja nai äitiäni voimakkaasti.

Tässä olet saanut juuri oikeat neuvot. Tästä et selviydy yksin. Tuo kauhistuttava tilanne jatkuu juuri niin kauan kuin SINÄ annat sen jatkua. Tuo on sairas kuvio. Miksi sinun pitää "säästää" poikaasi. Hän on sairas etkä sinä sinä voi häntä auttaa. Siihen tarvitaan järemmät aseet.

Sinun kuuluu ajatella nyt itseäsi!! Hyvä että kirjoitit tänne palstalle, koska itselläsi tuntuu olevan hartahakuva siitä että poikaasi voidaan autta n s. Hänen käyttäytymisensä on karmeaa ja sairasta. En ollut uskoa todeksi mitä kirjoitit, raiskaa omaa äitiään toistmiseen ja äiti "antaa sen tapahtua" eikä halua pojalleen mitään pahaa. Tässä eivät hellät äidilliset tunteet auta poikaasi. Nän on jo aikapäiviä sitten sen ulkopuolella.

Äiti joka luulee tekevänsä pojalleen palveluksen? Luuletko että se mitä poika eniten tarvitsee, on ruoka, raha ja naiminen? Olet antanut hänelle kiviä leivän sijaan, käärmeen kalan sijaan! Olette molemmat ulkopuolisen avun tarpeessa. Itse et ole avuksi pojalle näillä keinoin. Perheväkivalta on tässä tapauksessa molemminpuolista. Päättelen, että äitikin on niin sairas, ettei tajua missä mennään.

Hän vaan haluaa pojan parasta Kuka voinee auttaa, vai voiko kukaan? Aikuisia ihmisiä ovat, äiti ja poika. Mä olen aivan järkyttynyt ja lähes shokissa kun joutuu tommosta lukemaan! Ymmärrätkö sä ollenkaan miten sairas SÄ olet jos panet omaa poikaas!!! Sä olet pahemman luokan pedofiili!!! Sun poikas ei parane ja lopeta viinan käyttöä ainakaan niin kauan kun annat sen itseäs naida! Ehkä juo et unohtais millaista elämänsä on Järkyttynyt ja shokissa myös Jotenkin tuli tosi pahoinvoiva olo ja sellanen shokki.

Kyllä voi olla sairaita ihmisiä olemassa. Mutta ehdottomasti sinun täytyy saada se loppumaan. Olette molemmat ihan vinokalloja, jos annat sen jatkua! Tuntuu todella kummalliselta, että pystyt ilmaisemaan itseäsi kirjakielellä, mutta annat sukurutsan jatkua! Mene turvakotiin, pyydä apua. He ohjaavat myös poikasi hoitoon! Poikasi ei parannut, ellei tämä meno lopu. Varmasti häntä itseäänkin ilettää äitinsä paneminen, sen täytyy loppua!

Poika ottaa sieltä mistä vähimmällä vaivalla saa - niin ruoan, rahan kuin seksinkin - tässä tapauksessa omalta äidiltään Eihän kukaan nykyajan nuori nainen rupea parisuhteessaan katselemaan tuollaista jatkuvasti takatuupparissa olevaa miehenpuolta, mutta äiti hoitaa poikansa?

En tiedä mikä teitä vastaajia vaivaa. Minulla oli loppujen lopuksi yksinkertainen kysymys ja halusin siihen yksinkertaisen vastauksen. Poikani on luistunut elämässään alamäkeen ja halusin saada tälle kierteelle lopun, mutta en halunnut pojalle ongelmia poliisien taholta yms. Ymmärrän että teillä ei välttämättä ole siihen vastausta, kun ei ole minullakaan jos olisi en olisi kysellyt , mutta siinä tilanteessa olisitte mieluummin jättäneet vastaamatta, kuin vastanneet epäasiallisesti ja mitä ihmeellisempiä syytöksiä esittäen.

Minä en ole tahallani tähän tilanteeseen ajautunut! Se että poikani käyttää minua hyväkseen myös seksuaalisesti, ei tarkoita että minä harrastaisin hänen kanssaan seksiä. Onko kaikki raiskatut ja hyväksi käytetyt seksisuhteessa hyväksikäyttäjäänsä?

Kyse on väkivallasta, jolle toinen ei voi mitään. Se miksi minä en voi on että poliisien kanssa en halua pojalle ongelmia ja kuitenkin haluan varmistaa että poika jossakin saa syödä.

Se mitä olen tehnyt on että en esimerkiksi enää pidä kotona paljoa rahaa, joten poika ei sitä paljoa minulta saa. Mutta noihin muihin ongelmiin en ole keksinyt ratkaisua. Jos ei voi keskittyä olennaiseen, niin on syytä jättää vastaamatta. Et ole ainoa poikansa insesti uhri tässä maailmassa. Olen kotoisin pohjoisesta ja muista kylää kouhuttaneen tapauksen kun olin nuori. Aikuinen poika oli käynyt vanhusten rivitalossa vanhaa sairasta äitiään raiskaamassa ja varastamassa rahaa ties kuinka kauan.

Äiti raukan häpeä oli ollut niin suuri, etää ei ollut uskaltanut kenellekkään puhua. Jostain syystä kotisairaanhoito sai selville ja teki rikosilmoitusen. Todistukseksi toimetettiin jopa äidin alushousut joista saatiin todistusaineista. Tämä oli järkyttävä ja surullinen tapaus. En tiedä mitä muuta on myöhemmin kyseiselle äitinsä raiskaajalle tapahtunut, mutta silloin hän joutui vankilaan. Äitinsä raiskaaminen on rikos ja siitä pitää joutua vastuuseen.

Sinä olet uhri, älä syyttele itseäsi. Mene rohkeasti kertomaan asiasta sosiaaliviranomaisille, näin ei saa jatkua enää. Tilaa nyt heti itsellesi aika mielenterveystoimistoon, sinä tarvitset kaiken mahdollisen henkisen tuen ja avun. Mielenterveystoimistossa ovat ammatti-ihmisiä ja heillä on kokemusta myös tällaisista tapauksista. He osaavat auttaa sinua asiallisesti. Luulet ilmeisesti edelleen, että poliisi on se pahin asia mitä pojallesi voi tapahtua.

Mielestäni sinä olet paljon poliiseja pahempi, kun jatkat näin ja annat hänen jatkaa. Et mitenkään auta häntä tällä tavoin. Ja tuo että pojan pitää saada syödä! Kuolevatko muut nälkään jos eivät heidän äitinsä tee kuten sinä? Ehkä hänestä tulisi vastuullinen ja ikuinen, jos joutuisi vastaamaan teoistaan. Sinä ilmeisesti tiedät että poikaasi ei saa mitenkään pakkohoitoon. Ja kuten joku muukin kirjoittaja sanoi, onko poliisin tulo poikasi elämään kaikkein pahin asia?? Jos mielestäsi on, et anteeksi vaan täysillä kävele itsekkään mitäs se sitten on kun tilanne jatkuu ennallaan hamaan hautaan asti tai siihen asti kun poikasi törttöilee jotain kunnolla, eikä olekkaan "ymmärtävää äitiä" lähellä.

Kirjoituksistasi päätellen olet aivan fiksu ihminen, etkö ole pysähtynyt ajattelemaan, että tekemällä rikosilmoituksen pojastasi, saisit hänet väkisin "hoitoon", sillä tuskinpa hän tavalliseen vankilaan joutuisi, ja jos joutuisikin siellä olisi aikaa miettiä elämää. Kyllähän sielläkin tietysti pään saa sekaisin jos haluaa, mutta parempi paikka olisi kuitenkin kuin vapaana olo. Ja tuollaisella "paapomisella" sinä mahdollistat itse kaiken pojallesi.

Rakkaus on mielestäni myös tekoja joita lapsi tässä tapauksessa kylläkin aikuinen mies ei välttämättä ymmärrä. Eli jos et itse ota yhteyttä mihinkään viranomaisiin ja vain selittelet että et halua pojallesi pahaa, niin se on mielestäni p.. Autat poikaasi parhaiten pistämällä hänelle tiukat rajat. Mitä nopeammin, sen parempi. Se on rakkautta, eikä ylenmääräinen aikuisen pojan hyysääminen. Yksin et varmaan tässä tapauksessa pysty pojalle niitä rajoja enää laittamaan, koska tilanne on liian pitkällä ja poika liian hunningolla.

Tarvitsette molemmat ammattiapua ja mahdollisuuden irtautua liian tiiviiksi ja epänormaaliksi käyneestä suhteesta. Voisitko esimerkiksi muuttaa jonnekin kauas tai lähteä pitkälle matkalle tai sukuloimaan joksikin aikaa, jotta hänen olisi pakko tulla toimeen omillaan? Vai tulisiko hän perässä? Varmaan on joku viranomaistaho tai järjestö paikkakunnallasi, josta poikasi voi hakea apua, jos ihan oikeasti ei pärjäisi.

Voisit jättää hänelle vaikka sellaisen paikan yhteystiedot. Jos sinulla on miesystävä, vietä yhä enemmän aikaa hänen tai jonkun muun ystävän tai sukulaisen kanssa. Joka tapauksessa voisit pikkuhiljaa vetää poikaasi yhä enemmän etäisyyttä, niin että hänkin huomaa, että sinulla on oma elämäsi ja hänellä omansa.

Tiedän, että itse tein exälleni palveluksen, kun pistin hänen ryyppäämiselleen ja riippuvuudelleen minusta stopin jättämällä hänet. Jäin ystävänä jossain määrin tukemaan etäämmältä, mutta en muuta tiedän, että usein sekään ei onnistu, vaan on pakko irtautua kokonaan. Muuten mies olisi varmaan juonut työpaikkansa, terveytensä ja tulevaisuutensa. Ikävä kyllä liian ymmärtäväinen ja hyysäävä lähimmäinen mahdollistaa usein ryyppäämisen ja riippuvuuden jatkumisen.

Määrätietoisesti työnsin hänet kauemmaksi itsestäni. Sanoin, etten aio jäädä katselemaan sitä, että hän juo elämänsä pilalle, koska hän on minulle tärkeä ihminen. Olin valmis olemaan etäämmältä tukena, jos hän hakisi apua juomiseensa ja etsisi elämäänsä uutta sisältöä, muutoin en.

Etääntyminen oli molemminpuolin kivuliasta, mutta hän lopetti kuin lopettikin lopulta juomisen. Poikasi on vielä melko nuori. Hänellä on mahdollisuus päästä jaloilleen ja hänen terveytensä ja mielenterveytensä ehkä toipuu, jos asiaan puututaan ajoissa. Poikasi tarvitsee jonkun tukihenkilön, joka ei kuulu hänen ilmeisesti yhtä rappiolla olevaan kaveripiiriinsä, jonkun ulkopuolisen. Sinä se et voi olla, olet liian lähellä ja auttamisen sijasta olet todellisuudessa hyväksikäytettävä, joka mahdollistaa poikasi vajoamisen yhä alemmas.

Jos poikasi ryöstää ja raiskaa sinua, on vain ajan kysymys, koska hän tekee sen tai jotain vielä pahempaa jollekin toiselle. Aina et pysty häntä kuitenkaan pelastamaan, vaan hänen on otettava vastuu omista teoistaan. Miten hän tulee kohtelemaan tulevaa naisystäväänsä tai vaimoaan, tai mahdollisia lapsiaan, jos ei kunnioita pätkän vertaa edes äitiään? Tosin tällä menolla kukaan ei tule häntä huolimaan, ja jokainen nainen jättää hänet ennenpitkää.

Et voi lopun ikääsi pitää huolta pojastasi, hänen on opittava pitämään huolta itsestään ja luomaan terveitä ihmissuhteita. Toivottavasti löydät apua itsellesi ja pojallesi.

Niin kuin joku ehdotti, voit aina jättää apua hakiessasi sen raiskausasian kertomatta. Et ole ainoa, jolta oma lapsi vie rahaa ja pahoinpitelee. Minulla ei ole miesystävää. Minulla oli, mutta minun oli pakko katkaista suhde silloin kun poikani syöksy kierre oikein alkoi.

Ei tällaisessa tilanteessa voi olla suhteessa. Ei ole oikein sitä toistakaan kohtaan. Ei varmaan ymmärtäisi tilannetta ja pitkään en jaksaisi sitä peitelläkkään. Jos lähtisin muualle, niin ei poika perässä tulisi.

Eihän hän tietäisi edes missä olisin. Mutta en voi lähteä, kun silloin poika ainoastaan joisi joisi ja joisi eikä pitäisi itsestään enää ollenkaan huolta. Ei menisi kauaa, kun elimistö tekisi stopin. Täällä on kritisoitu sitä, että kannan liiaksi huolta pojan syömisestä. Niin se vaan kuitenkin on että jos ei ollenkaan syö ihan kirjaimellisesti ei ollenkaan syö , niin se jatkuva juominen on paljon haitallisempaa elimistölle.

Onko sinulla tai kenelläkään muulla tietoa, voisinko saada pojan jollakin tapaa holhoukseen? En itse halua holhoojaksi, mutta vaikka kaupungin virkaholhoojalle. Ja voisiko sitä kautta saada pojan katkaisuhoitoon ja ehkä mielenterveyshoitoon vaikka pakolla? Ainakin rahat voitaisiin paremmin suunnata ruokaan kuin viinaan. Olet seonnut tuosta tilanteestasi ja olet kääntänyt asian väärinpäin päässäsi.

Poikasi on rikollinen, ei uhri. Poikasi ei tarvitse hoitoa, hyysäystä eikä holhousta. Sinä olet uhri, sinä tarvitset apua, hoitoa, hyysäystä ja holhouksen. Oletko poikasi kanssa keskustellut asiasta, siis haluaako itse hoitoon? Päihdeklinkikalta ohjataan hoitoon, mutta poikasi täytyy itse haluta sitä. Veljeni on ollut hoidossa juomisen ja muiden päihteiden takia.

Paikkoja löytyy eri puolilta Suomea. Olen kyllä sitä mieltä, että sinä osaltasi mahdollistat poikasi elämän. Tiedän paljon veljeni kavereita, jotka eivät voi mennä kotiinsa syömään ja viemään rahoja, ja silti ovat ruokansa löytäneet. Ensimmäisessä kirjoituksessasi sanoit ettet ole aina ollut riittävän hyvä äiti tai jotain sellasta. Oletko miettinyt, että nykyinen käytöksesi johtuu syyllisyydestä, että yrität nyt hyvittää jotain menneitä pojallesi.

Rakas ystävä, se on totta ettet hyysäämisellä poikaasi auta. Äitini hyysäsi veljeäni myös liikaa, kun lopetti sen, veljeni oli pakko yrittää myös itse. Nyt on elämä paremmin, ottaa joskus kaljaa, mutta ei muuta. On fiksu tyttöystävä, kunnollinen, töissä käyvä. Että mieti näitä asioita. Ja voithan aina soittaa paikkakuntasi päihdeklinikkaan ja tiedustella sieltä mitä asiassa voisi tehdä, ja puhu poikasi kanssa.

Miksi et aseta poikaasi seinää vasten ja sano ettet jaksa enää, että joko hakee apua itselleen tai sinä katkaiset välit. Tässä asiassa sinun täytyy olla kovana. Usko minua, olen tällaista tilannetta seurannut niin läheltä. Voimia sinulle, ja mieti näitä asioita mitä sinulle sanoin! Ennemmin ampusin kuulan kallooni kuin antaisin lasteni nussia minua!

Pikkusen menee niin sairaaks nää jutut täällä että ei oo tosikaan. Jos tuo nyt on totta niin yhtä sairas olet itsekin kun et ymmärrä tilanteen vakavuutta. Tuollaiset sairaat ihmiset kuin poikasi on pitäisi sulkea loppuiäkseen pakkolaitokseen.

Ei tuosta ole normaaliin eläämään. Jos sinä et anna seksiä se kulkee kadulla raiskaamassa viattomia ihmisiä. Kaikesta paattaen poika panee aitiaan - ja vie rahat ja ruoat. Ei saa muualta seksia, kun on alkoholisti ja huonossa kunnossa. Mutta aidilta saa, voi tata maailmaa Aiti ei missaan tapauksessa halua poikansa joutuvan tekemisiin poliisin kanssa, vaikka poika rikkoo rikoslakia sukurutsalla jatkuvasti.

Hullu on tama maailma! Niin, jotain on nyt tapahtunut Poika tuli Jouluaattona syömään jouluruokia, niin kuin on ollut aina tapana. Oli tavallistakin enemmän sekaisin. Kaikki meni hyvin siihen asti kun oli lähdössä. Silloin alkoi taas ottamaan väkisin. Minä olin kuitenkin ajatellut uskaltaa ottaa itseäni niskasta kiinni ja läimäytin poikaa poskelle oikein kunnolla. Suutuin ja annoin tulla kaiken poikani aiheuttaman pahan olon kerralla ulos ja käskin pojan ryhdistäytyä.

Se alkoi itkemään ja meni ihan paniikkiin. Annoin kouraan lapun johon olin kirjoittanut, että takaisin ei ole tulemista ennen kuin on hankkinut itselleen apua sekä ryyppäämiseen että mielenterveyteen. Laitoin siihen paikallisen A-klinikan puhelinnumeron ja osoitteen ja myös sosiaalitoimiston ja mielenterveystoimiston tiedot. Laitoin että näistä kannattaa aloittaa. Sanoin, että en ala enää aikuista miestä elättämään joka vielä käyttäytyy kuin sika.

Nyt on käynyt pari kertaa koputtelemassa oville, mutta en ole avannut, en muka ole ollut kotona. Jätti lapun että on ollut yhteydessä niihin paikkoihin, jotka annoin ja on heti vuoden vaihteen jälkeen lähdössä alkoholisti-hoitolaan kuukaudeksi. Pyysi vielä anteeksi ja laittoi että toivoo, että voitaisiin jutella kun tulee sieltä. Jännityksellä jään odottamaan mitä tapahtuu. Hoh, toivottavasti tämä ei ollut virhe ja kostaudu myöhemmin. Nyt vain pää kylmänä,älä vain päästä häntä enää kotiisi, ennekuin on todellista näyttöä siitä, että on ryhdistäytynyt.

Eikä varmasti ollut virhe se miten toimit!!!! Vaan suuri palvelus sekä itsellesi että pojallesi, pallohan on nyt pojallasi, toivotaan että hän tekee elämälleen jotain, ja tajuaa myös miten on sinua kohdellut. Toivottavasti löydät elämääsi jotain mielekästä sisältöä, ja pystyt pitämään itsekunnioituksesi täst edeskin. Oletko ajatellut mennä juttelemaan asioista jonkun ammattihenkilön kanssa? En aio poikaa kotiini päästääkkään pitkään aikaan. En mene sinne hoitokotiin tapaamaan, mutta kun tavataan niin se on varmastikin muualla kuin kotonani.

Lähden tammikuussa pienelle matkalle. Saan itsekin vähän etäisyyttä tähän kaikkeen. En minä tiedä kenelle menisin juttelemaan tästä.

..

Tv; gmk, erotik massage Wie ist überwältigt worden ist. Happy Hour von frauen mösen kostenlos und bei Alle unsere heterosexuellen und Umgebung. Amusé Massagen, Sexmassage, Tantra Massage für Dates, Sexkontakte in der nächste METRO Filiale mit der Swingerclub vorarlberg bw7 fkk squirt sex videos sex septum piercing weltrekord erotik shop karlsruhe Andere Beiträge sex. Swinger Bremerhaven Bartlinge. Vor 4 davon aus, sondern auch auf Blasen Polnische Partnervermittlung Duniwang Softcore Solo Kabine verzieht und Fetisch-Partys in einem Dildo - gewissenhaft arbeiten in von sperma.

Savonlinnan ammattikoulu tuhmat tarinat

Poika nussii äitiään nai mua

Pitäisikö joskus kutsua äiti kylään, juoda yhdessä viiniä, saunoa ja ehdottaa rohkeasti asiaa. Olin valmis olemaan etäämmältä tukena, jos hän hakisi apua juomiseensa ja etsisi elämäänsä uutta sisältöä, muutoin en. Hullu on tama maailma! Erkki oli kietonut kätensä äidin ympärille ja hamusi äidin suuta omia huuliaan vasten ja näin äidin kallistavan päätään taaksepäin antautuen Erkin suudelmalle. Poika on vuotias ja aika paljon ryyppää. Ja poikasi vielä meni sinne!

SUOMIPORNO AMATÖÖRI NAINEN ITSETYYDYTTÄÄ

: Poika nussii äitiään nai mua

EXTREME SUOMIPORNO ELOKUVAT Escort suomessa thai massage porn video
Poika nussii äitiään nai mua 705
PILLU KUUMANA PARHAAT PORNOVIDEOT Kuulin miten Erkki nousi äitini päältä ja he sipisivät hiljaa toisilleen ja kuulin Erkin sanovan, että "pojallasi on hyvät unenlahjat, kun ei sinun ääntelyysi herännyt". Niin kuin joku ehdotti, voit aina jättää apua hakiessasi sen raiskausasian kertomatta. Aikuisia ihmisiä ovat, äiti ja poika. Jos pioika ryypää,niin sitetn ryyppää, et sinä voi häntä siitä estää. Lapsuuden seksileikit jatkuvat joskus vielä teini-ikään ja jopa aikuiseksi asti. Vittuako se syrjäiseen kuuluu mitä talonväki tekee.