Seuraa turusta sinkut

seuraa turusta sinkut

Vai että oikein maailman mittakaavassa tyly paikka? Sinä et ole paljon tainnut maailmalla matkustaa. Mikään muu ei selittäisi noin ylittämättömän typerää kommenttia. Ei mme noin 3. Ei se ihan niin mene, että joka paikka on tyly samalle tyypille. Itse en viihtynyt Kemissä enkä Joensuussa, mutta Oulussa ja Turussa olen tykännyt elellä. Itse olen käynyt Turussa viimeksi Mutta nyt rehellisesti palstan ATM: Minä itse asiassa olen asunut lähellä Turkua kaksikymppiseksi.

Mutta se oli silloin ihan nuorena ja monet naisetkin olivat siinä iässä vielä avoimia. No minä siitä olinkin jenkeissä muutaman vuoden ja 26 vuotiaasta sitten Hesan puolessa.

Ei se kyllä Hesassa ainakaan sen mukavammalta tuntunut yksin outona miehenä mennä mihinkään baariin. Never have and never will be. Ihan putipuhdas vantaalainen ainakin itse olen ja jos turussa tuollanen meininki on niin en taida astua varpaallanikaan sinne silloin.

Miten kauan tarkalleen ottaen olet asunut turussa? Mä olen sieltä kotoisin, ja vaikea uskoa lukemaani. Siellä on ihan normaaleja, tavallisia, avoimia ihmisiä, myös muualta muuttaneita. Mut varsinaissuomalaiset on kyllä hiukan sisäänpäinlämpiäviä, se on kyllä totta. Menee aikaa ennenku saa kavereita. Itse olen asunut Turussa vajaat kymmenen vuotta. Tosin en käy baareissa, niin en osaa sanoa millaista väkeä niissä on: Hyvä uutinen on se, että sinkkunaisena minun tulisi olla helppo saada mies kun kerta tilastot sanoo tuota: Tosin yhtään sopivaa ei ole vielä löytynyt..

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kävin pari viikkoa sitten Turussa. Oli lauantai-ilta ja kävelin rauhassa keskustassa. Seuraani lyöttäytyi parikymppinen nuorimies sössöttämään "saaksult billuu". Onko tämä normaalia turkulaista seuranhakua? Matti vaan ei Teppo Turussa saa helpoiten kysymällä kadulla. Baariin ei kannata mennä. Meinaatko että naisten tulisi huudella tuota mantraa jokaiselle 2m säteelle ilmestyvälle miehelle ennen kuin mies ehtii sanoa mitään, aikoi sen tehdä tai ei, jotta ei vahingossa tulisi väärin kohdelluksi mahdollisessa avausreplassa?

Käytännön helpottamiseksi voisit keksiä ja patentoida jonkun Kunnollisen Naisen -rintamerkin tms. Lupaan tukea ideaasi jos ikinä saat sen toteutettua.

Kyseessä oli varmaankin joku palstalla naisten ylimielistä suhtautumista lähentymisyrityksiin valitteleva "atm". Sinähän käyt baarissa usein Turussahan on kaksi yliopistoa muita oppilaitoksia eli siellä on paljon nuoria vapaita sinkkuja Opiskelijat pyörivät omissa porukoissaan, heillä kyllä on hauskaa Loogisesti väitteesi pitää olla totta, koska Turku on helvetti kenelle tahansa. Turkulaiset muhivat omissa liemissään. En suosittelis kans ketään ainakaan yksin sinkkuna muuttamaan sinne.

Opiskelujen takia asuin siellä pari vuotta ja ne oli kyllä yksinäisimmät vuodet! Kylmää kohtelua sain useimmiten kun tuli puheeksi, että olen muualta muuttanut. Ulkopuolinen tunne oli joka paikassa, itse jos en olisi rohkeasti jutellu koulukavereiden kans niin armottomasti oisin sivuun jäänyt. Maailmaa jonkin verran kiertäneenä sopeuduin kuitenkin "oloihin", mutta en ymmärrä vieläkään miksi joitakin näytti oikeen ärsyttävän ulkopaikkakuntalaiset?

Opiskelin turussa ja sain kokea tuon oudon tavan. Siinä oli viimeisen päälle hankala kaveri. Jos halusit tavata turkulaista opiskelijaa, niin audienssia oli pyydettävä vähintään viikko ennen aiottua tapaamista. Jos turkulaisen kalenteri oli täynnä niin sitten kysyttiin jotain muuta ajankohtaa.

Sitten kun löytyi hänelle sopiva aika, niin sitten pyydettiin varaus ko kohtaan. Hän ei voinut koskaan tulla luokseni varaamatta minulta aikaa, siis vaikka mitä olisi sattunut, niin aika tapaamiselle varattiin kalenterin kanssa.

Omat ongelmansa poikkiksen kanssa tuli kertomaan viikon päästä siitä kun alkoi vaivaamaan. Sanoin että tule nyt heti, niin ei voinut tulla. Tuli vasta varaamanaan ajankohtana. Yksi fakta on että Turussa sinun on aina todistettava tai esitettävä olevasi jotain. Muuten et saa kavereita. Jos siis olet mukava naapurintyttö Mynämäeltä, sinun tulee pukeutua maailmanluokan tyyliin, nostaa leukaa ylemmäs ja opetella tiuskimaan puoli-ilkeitä huomautuksia. Myös tiivistelmä omista saavutuksista pitää tulla kuin apteekin hyllyltä.

Siinä tapauksessa että olet opiskelijapoika Paimiosta, onkin kovempi työ edessä. Ensin pitää riisua itsestään kaikki maalaisuus, käytännön järki ja arvot. Sen jälkeen perehdyttävä elokuviin, musiikkiin, juomakulttuuriin ja muihin todellisuuden korvikkeisiin. Niistä turkulaisnaiset haluaa keskustella.

Vielä tarvitaan estoton ja aggressiivinen tyyli lähestyä vastakkaista sukupuolta. Silloin on jotain mahdollisuuksia. Mutta jos edelleen asut Paimiossa, peli on menetetty. Turun baareissa käyvien miesten on asuttava Turun keskustassa. Muuten nauretaan ulos heti kättelyssä. En nimittäin paljon muusta osaakaan keskustella tai tiedä mitään kuin elokuvista, musiikista ja juomakulttuurissa. Taidan lähteä täältä Sisä-Savosta Turkuun viihteelle.

Turku on omaan asuinpaikkaani nähden juurikin sen verran kaukana, ettei sinne ilman syytä tee mieli lähteä. Ennemmin lähden pyörimään Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle jne. No, viime talvena tein sitten tikusta asiaa ja lähdin pienehkön tapahtuman perässä Turkuun. Oli kaunis aurinkoinen sunnuntai-iltapäivä ja joutessani poikkesin kaupungin keskustaan siellä oli joku kävelykatu tms.

Pelottava paikka, äkkiä karkuun! Itse olen kotoisin pienemmältä paikkakunnalta ja asunut aikoinani Turun lähellä, nykyään Helsingissä. Turussa oli kyllä melko mulkkua ja itseriittoista porukkaa.

Ei ole yhtään ikävä takaisin niille seuduille. Täällä pk-seudulla muualta tulleille ollaan huomattavasti ystävällisempiä ja avoimempia, samoin pienemmillä paikkakunnilla. Porissa on kyllä yhtä mulkkua jengiä kuin Turussa. No eipä tuo mainitsemasi Helsinkikään mikään onnela ole. Itse opiskelin 4v Helsingissä, asuen vuoroin myös Vantaalla, ja itse en ole ikinä ollut niin yksinäinen kuin noina vuosina.

Turussa sentään on miehiä, Helsingissä ja Vantaalla on pelkästään naisia! Täällä ei flaksi käy, koska miehiä on suhteessa naisiin ehkä juuri se sama mitä Turussa on naisia suhteessa miehiin. Ja voit arvata, että ne kaikkein eniten malleilta näyttävät naiset ovat ainoat, jotka miehen saavat.

Espoon teekkarikylästä sitten löytyy niitä sinkkumiehiä, mutta ne eivät sieltä poistu, ja jos poistuvat ja onnistut treffeille menemään, joudut vielä käymään taiston siitä, oletko mielenkiintoisempi kuin tietokone Seuraavaksi aion muuttaa Tampereelle tai Jyväskylään, toivottavasti nirppanokkalehmät vähenevät kun Helsingistä kauemmaksi mennään!

Mikähän siinä helsingissä naisia niin kiehtoo? Komeaksi ja hyväluonteiseski mieheksi on haukuttu ja eikä ei ole lähes yhtään menekkiä helsingissä miehenä. Sama kun olis asunut pikkukylässä tuon asian suhteen. Turkulaiset naiset ovat tunnettuja siitä, etteivät ole niin tarkkoja tavarastaan. No siis onhan toi nyt vähän loukkaavaa.. Omasta saamattomuudestaan pitää alkaa kokonaista kaupunkia syyttelemään.

Turku on mielestäni melkein joka suhteessa Suomen paras kaupunki, paljon parempi kuin esim Helsinki jostain Tampereesta nyt puhumattakaan. Joku turkulainenko siellä mölisee? Helsinki ja Tampere ovat molemmat kymmenen kertaa parempia kaupunkeja kuin Turku. En muuttaisi Turkuun vaikka olisi mikä. Jos joku saamaton ruikuttaja alkaa kaupunkia saamattomuudestaan syyttämään eikä muka itsessään ole mitään vikaa niin ei voi sanoa muuta kuin että muuttaisi sitten sinne muualle jos se elämä mukamas niin paljon auvoisempaa siellä muualla olisi.

Turkua voi ja pitää syyttää aina ja kaikesta, koska se on naurettavan huono, kerrassaan kelvoton kaupunki. Mulla on Helsingistä sellainen kokemus, että jos olet muualta tai juttelet tuntemattomille, olet suurinpiirtein mielisairaalasta karannut. Turussa taasen kukaan ei ole kaupungilla tai baarissakaan katsonut kieroon, jos olen mennyt juttelemaan.

Itse tavallisen näköisenä naisena jätän aloitteen tekemisen muille, tuntuu olevan niin kovat kriteerit miehillä. Jostain syystä vedän puoleeni vain joko idiootteja esim. Sit ne ulkomaalaiset, voi helvetti kun ei pätkääkään kiinnosta itseäni lyhyemmät, rintakarvojaan esittelevät tai lanteita ketkuttavat mustat miehet! Kuka voi edes luulla, et joskus yksin en taida mennä enää baarissa käyvä olisi helppo saalis?! Liian aggressiivinen lähestyminen vaan saa mut työntämään miehen pois.

Kunnolliset miehet taitaa olla kaikki jo varattuja. Helsingissä on niin paljon muualta muuttaneita, että ei ne yleensä kieroon katsoneet toista samanlaista. Eivätkä pahimmatkaan junantuomat jaksaneet kovin pitkään esittää, että ovat NIIN stadilaisia, stadilaisempia kuin stadilaiset itse. En oo koskaan itte viettäny Turussa parii päivää kauempaa, mutta useat tutut ja turkulainen kaveri on ollu sitä mieltä, että Turku on tosi sisäänpäinlämpiävä kaupunki..

Vaikee siis päästä porukoihin ja sisälle, jos oot muualta tullu. Miks tällänen ominaisuus on sitten just Turulla mahollisesti , sitä en tiijä.. Olenkin ihmetellyt, miksi täällä on kaikki niin vaikeaa. Paikkakunta on siis väärä! Ei muuta kun muuttopuuhiin Kyllä Turku on omastakin mielestäni yksi pahimmista paikoista tustustua ihmisiin. Ei edes auta, jos on kaunis nainen. Turkulaisista ei vain saa kovin mukavaa kuvaa, tuntuvat olevat kovin teennäistä ja snobahtavaa porukkaa.

Helsingissä ja Tampereella on huomattavasti rennompi meininki. Pakko tunnustaa, että en tunnista noita jutussa kertomiasia ominaisuuksia sen paremmin Turusta kuin Tampereeltakaan. Olen asunut Turussa nyt viitisen vuotta ja mielestäni tällä porukka on baarissa ihan samanlaista kuin Tampereellakin, jossa asuin yli 10 vuotta ennen Turkuun muuttoani.

Ei ainakaan minua ole Tampereella pyydetty baarissa erikseen tuntemattomien ihmisten pöytään, jos olen ollut yksin liikenteessä. Jostain syystä tutustun täällä Turussa paljon helpommin baarissa uusiin ihmisiin kuin Tampereella.

Luuserit syyttää kaupunkia omasta saamattomuudestaan. Turku on Suomen Tamperelaiset ja turkulaiset on kaikki yhtä luusereita. Ei luulisi olevan paikkakunnalla kovin suurta merkitystä. Sinulla on vain sattunut huono tuuri. Kun itse asuin Helsingissä joitakin vuosia, ne olivat elämäni yksinäisimmät ja rankimmat vuodet, muutin Turkuun ja olen itse taas kokenut sen niin, että tämä on todella upea, mahtava ja ihana kaupunki.

Turkulaiset eivät tarvitse Tinderiä etsiäkseen seuraa. Turkulaisen Lukijaraati-kyselyn vastaajasta vain kolme suositteli Tinderiä seuranhakuun. Sen sijaan jokiranta ja jokilaivat ovat vastaajien mielestä ehdottomasti parhaita paikkoja löytää vipinää elämäänsä. Jokiranta nousi vastauksissa ylivoimaisesti suosituimmaksi paikaksi kohdata uusia ihmisiä.

Vastaajat nimeävät myös Turun keskustasta monta ravintolaa, jossa tuuri on käynyt. Ravintoloiden suosittelussa näkyy ikäjakaumaa. Yli vuotiaat suosivat Olavin krouvia, Old Bankia ja Vaakahuonetta. Vastaajista kaksi on löytänyt itselleen mieluisen seuralaisen Turun Avantouimareitten saunasta Ispoista.

Vastaajista osa ei harrasta pokailua tai ei ole muuten etsimässä seuraa. Turkulaisen Lukijaraadilta kysyttiin, etsitkö kesäheilaa ja mikä mielestäsi on paras löytää mahdollinen kumppani. Alle vuotiaista vastaajista kesäheilaa etsi peräti 15 prosenttia.

Vanhemmissa ikäluokissa kesäheilan etsijöitä oli alle viisi prosenttia. Voit lähteä mukaan Lukijaraatiin osoitteessa: Väestöliiton Parisuhdekeskuksen kyselyn mukaan Tinder on muuttanut ihmisiä deittailijoina.

Puolet Väestöliiton Tinder-kyselyyn vastanneista koki itsetuntonsa vahvistuneen. Deittailusta on tullut rennompaa ja asenne deittailua kohtaan on muuttunut avoimemmaksi.

Vastaajista 80 prosenttia toivoi löytävänsä Tinderistä pitkäaikaisen seurustelukumppanin. Pysyvää suhdetta etsivät sekä naiset että miehet. Noin 18 prosenttia vastaajista kaipasi kertaluontoista seksiseuraa.