Seuraa turusta sinkut

seuraa turusta sinkut

Vai että oikein maailman mittakaavassa tyly paikka? Sinä et ole paljon tainnut maailmalla matkustaa. Mikään muu ei selittäisi noin ylittämättömän typerää kommenttia. Ei mme noin 3. Ei se ihan niin mene, että joka paikka on tyly samalle tyypille.

Itse en viihtynyt Kemissä enkä Joensuussa, mutta Oulussa ja Turussa olen tykännyt elellä. Itse olen käynyt Turussa viimeksi Mutta nyt rehellisesti palstan ATM: Minä itse asiassa olen asunut lähellä Turkua kaksikymppiseksi. Mutta se oli silloin ihan nuorena ja monet naisetkin olivat siinä iässä vielä avoimia. No minä siitä olinkin jenkeissä muutaman vuoden ja 26 vuotiaasta sitten Hesan puolessa.

Ei se kyllä Hesassa ainakaan sen mukavammalta tuntunut yksin outona miehenä mennä mihinkään baariin. Never have and never will be. Ihan putipuhdas vantaalainen ainakin itse olen ja jos turussa tuollanen meininki on niin en taida astua varpaallanikaan sinne silloin.

Miten kauan tarkalleen ottaen olet asunut turussa? Mä olen sieltä kotoisin, ja vaikea uskoa lukemaani. Siellä on ihan normaaleja, tavallisia, avoimia ihmisiä, myös muualta muuttaneita. Mut varsinaissuomalaiset on kyllä hiukan sisäänpäinlämpiäviä, se on kyllä totta. Menee aikaa ennenku saa kavereita. Itse olen asunut Turussa vajaat kymmenen vuotta. Tosin en käy baareissa, niin en osaa sanoa millaista väkeä niissä on: Hyvä uutinen on se, että sinkkunaisena minun tulisi olla helppo saada mies kun kerta tilastot sanoo tuota: Tosin yhtään sopivaa ei ole vielä löytynyt..

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kävin pari viikkoa sitten Turussa. Oli lauantai-ilta ja kävelin rauhassa keskustassa. Seuraani lyöttäytyi parikymppinen nuorimies sössöttämään "saaksult billuu". Onko tämä normaalia turkulaista seuranhakua? Matti vaan ei Teppo Turussa saa helpoiten kysymällä kadulla. Baariin ei kannata mennä. Meinaatko että naisten tulisi huudella tuota mantraa jokaiselle 2m säteelle ilmestyvälle miehelle ennen kuin mies ehtii sanoa mitään, aikoi sen tehdä tai ei, jotta ei vahingossa tulisi väärin kohdelluksi mahdollisessa avausreplassa?

Käytännön helpottamiseksi voisit keksiä ja patentoida jonkun Kunnollisen Naisen -rintamerkin tms. Lupaan tukea ideaasi jos ikinä saat sen toteutettua.

Kyseessä oli varmaankin joku palstalla naisten ylimielistä suhtautumista lähentymisyrityksiin valitteleva "atm". Sinähän käyt baarissa usein Turussahan on kaksi yliopistoa muita oppilaitoksia eli siellä on paljon nuoria vapaita sinkkuja Opiskelijat pyörivät omissa porukoissaan, heillä kyllä on hauskaa Loogisesti väitteesi pitää olla totta, koska Turku on helvetti kenelle tahansa.

Turkulaiset muhivat omissa liemissään. En suosittelis kans ketään ainakaan yksin sinkkuna muuttamaan sinne. Opiskelujen takia asuin siellä pari vuotta ja ne oli kyllä yksinäisimmät vuodet!

Kylmää kohtelua sain useimmiten kun tuli puheeksi, että olen muualta muuttanut. Ulkopuolinen tunne oli joka paikassa, itse jos en olisi rohkeasti jutellu koulukavereiden kans niin armottomasti oisin sivuun jäänyt. Maailmaa jonkin verran kiertäneenä sopeuduin kuitenkin "oloihin", mutta en ymmärrä vieläkään miksi joitakin näytti oikeen ärsyttävän ulkopaikkakuntalaiset?

Opiskelin turussa ja sain kokea tuon oudon tavan. Siinä oli viimeisen päälle hankala kaveri. Jos halusit tavata turkulaista opiskelijaa, niin audienssia oli pyydettävä vähintään viikko ennen aiottua tapaamista. Jos turkulaisen kalenteri oli täynnä niin sitten kysyttiin jotain muuta ajankohtaa. Sitten kun löytyi hänelle sopiva aika, niin sitten pyydettiin varaus ko kohtaan. Hän ei voinut koskaan tulla luokseni varaamatta minulta aikaa, siis vaikka mitä olisi sattunut, niin aika tapaamiselle varattiin kalenterin kanssa.

Omat ongelmansa poikkiksen kanssa tuli kertomaan viikon päästä siitä kun alkoi vaivaamaan. Sanoin että tule nyt heti, niin ei voinut tulla. Tuli vasta varaamanaan ajankohtana. Yksi fakta on että Turussa sinun on aina todistettava tai esitettävä olevasi jotain. Muuten et saa kavereita. Jos siis olet mukava naapurintyttö Mynämäeltä, sinun tulee pukeutua maailmanluokan tyyliin, nostaa leukaa ylemmäs ja opetella tiuskimaan puoli-ilkeitä huomautuksia.

Myös tiivistelmä omista saavutuksista pitää tulla kuin apteekin hyllyltä. Siinä tapauksessa että olet opiskelijapoika Paimiosta, onkin kovempi työ edessä. Ensin pitää riisua itsestään kaikki maalaisuus, käytännön järki ja arvot. Sen jälkeen perehdyttävä elokuviin, musiikkiin, juomakulttuuriin ja muihin todellisuuden korvikkeisiin. Niistä turkulaisnaiset haluaa keskustella. Vielä tarvitaan estoton ja aggressiivinen tyyli lähestyä vastakkaista sukupuolta. Silloin on jotain mahdollisuuksia. Mutta jos edelleen asut Paimiossa, peli on menetetty.

Turun baareissa käyvien miesten on asuttava Turun keskustassa. Muuten nauretaan ulos heti kättelyssä. En nimittäin paljon muusta osaakaan keskustella tai tiedä mitään kuin elokuvista, musiikista ja juomakulttuurissa.

Taidan lähteä täältä Sisä-Savosta Turkuun viihteelle. Turku on omaan asuinpaikkaani nähden juurikin sen verran kaukana, ettei sinne ilman syytä tee mieli lähteä. Ennemmin lähden pyörimään Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle jne. No, viime talvena tein sitten tikusta asiaa ja lähdin pienehkön tapahtuman perässä Turkuun. Oli kaunis aurinkoinen sunnuntai-iltapäivä ja joutessani poikkesin kaupungin keskustaan siellä oli joku kävelykatu tms. Pelottava paikka, äkkiä karkuun! Itse olen kotoisin pienemmältä paikkakunnalta ja asunut aikoinani Turun lähellä, nykyään Helsingissä.

Turussa oli kyllä melko mulkkua ja itseriittoista porukkaa. Ei ole yhtään ikävä takaisin niille seuduille. Täällä pk-seudulla muualta tulleille ollaan huomattavasti ystävällisempiä ja avoimempia, samoin pienemmillä paikkakunnilla.

Porissa on kyllä yhtä mulkkua jengiä kuin Turussa. No eipä tuo mainitsemasi Helsinkikään mikään onnela ole. Itse opiskelin 4v Helsingissä, asuen vuoroin myös Vantaalla, ja itse en ole ikinä ollut niin yksinäinen kuin noina vuosina. Turussa sentään on miehiä, Helsingissä ja Vantaalla on pelkästään naisia! Täällä ei flaksi käy, koska miehiä on suhteessa naisiin ehkä juuri se sama mitä Turussa on naisia suhteessa miehiin.

Ja voit arvata, että ne kaikkein eniten malleilta näyttävät naiset ovat ainoat, jotka miehen saavat. Espoon teekkarikylästä sitten löytyy niitä sinkkumiehiä, mutta ne eivät sieltä poistu, ja jos poistuvat ja onnistut treffeille menemään, joudut vielä käymään taiston siitä, oletko mielenkiintoisempi kuin tietokone Seuraavaksi aion muuttaa Tampereelle tai Jyväskylään, toivottavasti nirppanokkalehmät vähenevät kun Helsingistä kauemmaksi mennään!

Mikähän siinä helsingissä naisia niin kiehtoo? Komeaksi ja hyväluonteiseski mieheksi on haukuttu ja eikä ei ole lähes yhtään menekkiä helsingissä miehenä.

Sama kun olis asunut pikkukylässä tuon asian suhteen. Turkulaiset naiset ovat tunnettuja siitä, etteivät ole niin tarkkoja tavarastaan. No siis onhan toi nyt vähän loukkaavaa.. Omasta saamattomuudestaan pitää alkaa kokonaista kaupunkia syyttelemään.

Turku on mielestäni melkein joka suhteessa Suomen paras kaupunki, paljon parempi kuin esim Helsinki jostain Tampereesta nyt puhumattakaan. Joku turkulainenko siellä mölisee? Helsinki ja Tampere ovat molemmat kymmenen kertaa parempia kaupunkeja kuin Turku. En muuttaisi Turkuun vaikka olisi mikä. Jos joku saamaton ruikuttaja alkaa kaupunkia saamattomuudestaan syyttämään eikä muka itsessään ole mitään vikaa niin ei voi sanoa muuta kuin että muuttaisi sitten sinne muualle jos se elämä mukamas niin paljon auvoisempaa siellä muualla olisi.

Turkua voi ja pitää syyttää aina ja kaikesta, koska se on naurettavan huono, kerrassaan kelvoton kaupunki. Mulla on Helsingistä sellainen kokemus, että jos olet muualta tai juttelet tuntemattomille, olet suurinpiirtein mielisairaalasta karannut. Turussa taasen kukaan ei ole kaupungilla tai baarissakaan katsonut kieroon, jos olen mennyt juttelemaan.

Itse tavallisen näköisenä naisena jätän aloitteen tekemisen muille, tuntuu olevan niin kovat kriteerit miehillä. Jostain syystä vedän puoleeni vain joko idiootteja esim. Sit ne ulkomaalaiset, voi helvetti kun ei pätkääkään kiinnosta itseäni lyhyemmät, rintakarvojaan esittelevät tai lanteita ketkuttavat mustat miehet! Kuka voi edes luulla, et joskus yksin en taida mennä enää baarissa käyvä olisi helppo saalis?! Liian aggressiivinen lähestyminen vaan saa mut työntämään miehen pois.

Kunnolliset miehet taitaa olla kaikki jo varattuja. Helsingissä on niin paljon muualta muuttaneita, että ei ne yleensä kieroon katsoneet toista samanlaista. Eivätkä pahimmatkaan junantuomat jaksaneet kovin pitkään esittää, että ovat NIIN stadilaisia, stadilaisempia kuin stadilaiset itse. En oo koskaan itte viettäny Turussa parii päivää kauempaa, mutta useat tutut ja turkulainen kaveri on ollu sitä mieltä, että Turku on tosi sisäänpäinlämpiävä kaupunki..

Vaikee siis päästä porukoihin ja sisälle, jos oot muualta tullu. Miks tällänen ominaisuus on sitten just Turulla mahollisesti , sitä en tiijä.. Olenkin ihmetellyt, miksi täällä on kaikki niin vaikeaa. Paikkakunta on siis väärä! Ei muuta kun muuttopuuhiin Kyllä Turku on omastakin mielestäni yksi pahimmista paikoista tustustua ihmisiin. Ei edes auta, jos on kaunis nainen. Turkulaisista ei vain saa kovin mukavaa kuvaa, tuntuvat olevat kovin teennäistä ja snobahtavaa porukkaa.

Helsingissä ja Tampereella on huomattavasti rennompi meininki. Pakko tunnustaa, että en tunnista noita jutussa kertomiasia ominaisuuksia sen paremmin Turusta kuin Tampereeltakaan. Olen asunut Turussa nyt viitisen vuotta ja mielestäni tällä porukka on baarissa ihan samanlaista kuin Tampereellakin, jossa asuin yli 10 vuotta ennen Turkuun muuttoani.

Ei ainakaan minua ole Tampereella pyydetty baarissa erikseen tuntemattomien ihmisten pöytään, jos olen ollut yksin liikenteessä. Jostain syystä tutustun täällä Turussa paljon helpommin baarissa uusiin ihmisiin kuin Tampereella. Luuserit syyttää kaupunkia omasta saamattomuudestaan. Turku on Suomen Tamperelaiset ja turkulaiset on kaikki yhtä luusereita. Ei luulisi olevan paikkakunnalla kovin suurta merkitystä. Sinulla on vain sattunut huono tuuri. Kun itse asuin Helsingissä joitakin vuosia, ne olivat elämäni yksinäisimmät ja rankimmat vuodet, muutin Turkuun ja olen itse taas kokenut sen niin, että tämä on todella upea, mahtava ja ihana kaupunki.

Turkulaiset eivät tarvitse Tinderiä etsiäkseen seuraa. Turkulaisen Lukijaraati-kyselyn vastaajasta vain kolme suositteli Tinderiä seuranhakuun. Sen sijaan jokiranta ja jokilaivat ovat vastaajien mielestä ehdottomasti parhaita paikkoja löytää vipinää elämäänsä.

Jokiranta nousi vastauksissa ylivoimaisesti suosituimmaksi paikaksi kohdata uusia ihmisiä. Vastaajat nimeävät myös Turun keskustasta monta ravintolaa, jossa tuuri on käynyt. Ravintoloiden suosittelussa näkyy ikäjakaumaa. Yli vuotiaat suosivat Olavin krouvia, Old Bankia ja Vaakahuonetta. Vastaajista kaksi on löytänyt itselleen mieluisen seuralaisen Turun Avantouimareitten saunasta Ispoista.

Vastaajista osa ei harrasta pokailua tai ei ole muuten etsimässä seuraa. Turkulaisen Lukijaraadilta kysyttiin, etsitkö kesäheilaa ja mikä mielestäsi on paras löytää mahdollinen kumppani. Alle vuotiaista vastaajista kesäheilaa etsi peräti 15 prosenttia. Vanhemmissa ikäluokissa kesäheilan etsijöitä oli alle viisi prosenttia. Voit lähteä mukaan Lukijaraatiin osoitteessa: Väestöliiton Parisuhdekeskuksen kyselyn mukaan Tinder on muuttanut ihmisiä deittailijoina.

Puolet Väestöliiton Tinder-kyselyyn vastanneista koki itsetuntonsa vahvistuneen. Deittailusta on tullut rennompaa ja asenne deittailua kohtaan on muuttunut avoimemmaksi. Vastaajista 80 prosenttia toivoi löytävänsä Tinderistä pitkäaikaisen seurustelukumppanin.

Pysyvää suhdetta etsivät sekä naiset että miehet. Noin 18 prosenttia vastaajista kaipasi kertaluontoista seksiseuraa.

LÖYSÄ PILLU PILLUN SYVYYS

: Seuraa turusta sinkut

Hieronta matinkylä viru yökerho 606
SUOMI MOBIILI ILMAISET PANO VIDEOT Jos seison täydessä baarissa odotellen vapaata istumapaikkaa ja sellainen vapautuu, paikalta lähtijällä on jo valmiiksi katsottuna minkä näköiselle tyypille hän antaa paikkansa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Turku on sinkulle helvetti! Tuossahan se keskeinen pointti on. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. No siis onhan toi nyt vähän loukkaavaa. Jos sinusta tuntuu siltä, ettei yleisissä tapahtumissa riittävän hyvin tapaa sinkkuja, voit valita vain sinkuille tarkoitettuja tapahtumia.
Free on deittiseuraa aikuisille Ilmaisia suomiporno videoita tantra massage hd
Tarjoamme helpon ja kattavan palvelun seuran etsimiseen nykyaikaisiin viestintävälineisiin kuten Tääl olis sporttinen sinkkumies vailla seuraa tylsiin iltoihin. kesäkuu Turkulaiset eivät tarvitse Tinderiä etsiäkseen seuraa. Turkulaisen Nyt jäi Tinder kakkoseksi - Turussa monta hyvää pokauspaikkaa Sinkkuja oli 71 prosenttia, seurustelevia 13 prosenttia ja avoliitossa asuvia 5 prosenttia. Turun sinkut haluavat treffeille kanssasi! Liity sinäkin mukaan suositulle Sinkut Turku sivuille ja lähde treffeille ihanan Turkulaisen kumppanin kanssa, Sinkut.

Suomiporno anaali finnkino jyväskylä

Porissa on kyllä yhtä mulkkua jengiä kuin Turussa. No eipä tuo mainitsemasi Helsinkikään mikään onnela ole. Itse opiskelin 4v Helsingissä, asuen vuoroin myös Vantaalla, ja itse en ole ikinä ollut niin yksinäinen kuin noina vuosina.

Turussa sentään on miehiä, Helsingissä ja Vantaalla on pelkästään naisia! Täällä ei flaksi käy, koska miehiä on suhteessa naisiin ehkä juuri se sama mitä Turussa on naisia suhteessa miehiin.

Ja voit arvata, että ne kaikkein eniten malleilta näyttävät naiset ovat ainoat, jotka miehen saavat. Espoon teekkarikylästä sitten löytyy niitä sinkkumiehiä, mutta ne eivät sieltä poistu, ja jos poistuvat ja onnistut treffeille menemään, joudut vielä käymään taiston siitä, oletko mielenkiintoisempi kuin tietokone Seuraavaksi aion muuttaa Tampereelle tai Jyväskylään, toivottavasti nirppanokkalehmät vähenevät kun Helsingistä kauemmaksi mennään!

Mikähän siinä helsingissä naisia niin kiehtoo? Komeaksi ja hyväluonteiseski mieheksi on haukuttu ja eikä ei ole lähes yhtään menekkiä helsingissä miehenä. Sama kun olis asunut pikkukylässä tuon asian suhteen.

Turkulaiset naiset ovat tunnettuja siitä, etteivät ole niin tarkkoja tavarastaan. No siis onhan toi nyt vähän loukkaavaa.. Omasta saamattomuudestaan pitää alkaa kokonaista kaupunkia syyttelemään. Turku on mielestäni melkein joka suhteessa Suomen paras kaupunki, paljon parempi kuin esim Helsinki jostain Tampereesta nyt puhumattakaan. Joku turkulainenko siellä mölisee? Helsinki ja Tampere ovat molemmat kymmenen kertaa parempia kaupunkeja kuin Turku.

En muuttaisi Turkuun vaikka olisi mikä. Jos joku saamaton ruikuttaja alkaa kaupunkia saamattomuudestaan syyttämään eikä muka itsessään ole mitään vikaa niin ei voi sanoa muuta kuin että muuttaisi sitten sinne muualle jos se elämä mukamas niin paljon auvoisempaa siellä muualla olisi.

Turkua voi ja pitää syyttää aina ja kaikesta, koska se on naurettavan huono, kerrassaan kelvoton kaupunki. Mulla on Helsingistä sellainen kokemus, että jos olet muualta tai juttelet tuntemattomille, olet suurinpiirtein mielisairaalasta karannut.

Turussa taasen kukaan ei ole kaupungilla tai baarissakaan katsonut kieroon, jos olen mennyt juttelemaan. Itse tavallisen näköisenä naisena jätän aloitteen tekemisen muille, tuntuu olevan niin kovat kriteerit miehillä. Jostain syystä vedän puoleeni vain joko idiootteja esim. Sit ne ulkomaalaiset, voi helvetti kun ei pätkääkään kiinnosta itseäni lyhyemmät, rintakarvojaan esittelevät tai lanteita ketkuttavat mustat miehet! Kuka voi edes luulla, et joskus yksin en taida mennä enää baarissa käyvä olisi helppo saalis?!

Liian aggressiivinen lähestyminen vaan saa mut työntämään miehen pois. Kunnolliset miehet taitaa olla kaikki jo varattuja. Helsingissä on niin paljon muualta muuttaneita, että ei ne yleensä kieroon katsoneet toista samanlaista. Eivätkä pahimmatkaan junantuomat jaksaneet kovin pitkään esittää, että ovat NIIN stadilaisia, stadilaisempia kuin stadilaiset itse. En oo koskaan itte viettäny Turussa parii päivää kauempaa, mutta useat tutut ja turkulainen kaveri on ollu sitä mieltä, että Turku on tosi sisäänpäinlämpiävä kaupunki..

Vaikee siis päästä porukoihin ja sisälle, jos oot muualta tullu. Miks tällänen ominaisuus on sitten just Turulla mahollisesti , sitä en tiijä.. Olenkin ihmetellyt, miksi täällä on kaikki niin vaikeaa. Paikkakunta on siis väärä! Ei muuta kun muuttopuuhiin Kyllä Turku on omastakin mielestäni yksi pahimmista paikoista tustustua ihmisiin. Ei edes auta, jos on kaunis nainen. Turkulaisista ei vain saa kovin mukavaa kuvaa, tuntuvat olevat kovin teennäistä ja snobahtavaa porukkaa. Helsingissä ja Tampereella on huomattavasti rennompi meininki.

Pakko tunnustaa, että en tunnista noita jutussa kertomiasia ominaisuuksia sen paremmin Turusta kuin Tampereeltakaan. Olen asunut Turussa nyt viitisen vuotta ja mielestäni tällä porukka on baarissa ihan samanlaista kuin Tampereellakin, jossa asuin yli 10 vuotta ennen Turkuun muuttoani.

Ei ainakaan minua ole Tampereella pyydetty baarissa erikseen tuntemattomien ihmisten pöytään, jos olen ollut yksin liikenteessä. Jostain syystä tutustun täällä Turussa paljon helpommin baarissa uusiin ihmisiin kuin Tampereella. Luuserit syyttää kaupunkia omasta saamattomuudestaan. Turku on Suomen Tamperelaiset ja turkulaiset on kaikki yhtä luusereita. Ei luulisi olevan paikkakunnalla kovin suurta merkitystä. Sinulla on vain sattunut huono tuuri.

Kun itse asuin Helsingissä joitakin vuosia, ne olivat elämäni yksinäisimmät ja rankimmat vuodet, muutin Turkuun ja olen itse taas kokenut sen niin, että tämä on todella upea, mahtava ja ihana kaupunki. Kyllä olen sinkku ja olen nainen, mutta Turussa on kyllä ollut enemmän potentiaalia romansseihin kuin Helsingissä. Joka vuosi kun olen Turussa asunut on jokaisena vuonna minulla ollut romansseja.

XD Olen muualta tulleiden kanssa ollut paljon tekemisissä ja he ovat yllättävän avointa porukkaa. Minulla oikeastaan olisi vara valitakin, mutta itselleni ei kelpaa kuka tahansa. Tuossahan se keskeinen pointti on. Tai olisko yleisesti suomalaiset Niten kummassa paikkakunnalla, jossa ylivoimainen enemmistö on muualta muuttaneita voivat ihmiset muka olla sisäänlämpiäviä?

Tuntuu, että ihmiset eivät edes tiedä mitä sisäänlämpiävä edes tarkoittaa vaan käyttää sanaa aina kun puhuvat jostakin paikkakunnasta, josta eivät pidä. Sitä paitsi jos se Turku on perse niin mikä kaupunki sitten ei ole perse? Se vasta perse onkin. Onko täällä jotain true turkulaisia puolustamassa Turkua? Turku on Suomen paskin isompi kaupunki ja sillä selvä.

Ai kun sanoo sillä selvä niin silloin asia on perusteltu. No, hyvä on Turku on paljon parempi kaupunki kuin jokin Tampere puhumattakaan jostain täysin personattomista Lahdesta, Jyväskylästä yms ja sillä selvä. Mistäs maanpäällisestä paratiisista mahdat itse olla? Tiedän kyllä mitä tarkoittaa sisäänpäinlämpiävä, ja turkulaiset eli Turussa asuvat nyt vain sattuvat yleensä sellaisia olemaan. Minkäs minä sille voin.

Turki on tunnetusti 2. Kokeilkaapa Itä-Suomea niin sen jälkeen ette enää Turusta minään perseenä puhuisi. Jostain syystä jollain Joensuulla ja Kuopiolla on maine mukavina kaupunkeina, täysin perusteeton sellainen. Minulle näistä "Turku on Suomen per. Siks toisekseen, tuo on jo ikivanha vitsi muutenkin. Nimenomaan vitsi sillä ei kai nyt kukaan oikeasti usko että kaupungissa x on mukavia ihmisiä kun taas kaupungissa y on täysin inhottavia ihmisiä. Ihmisiä on joka lähtöön.

Turun haukkujien kohdalla on todennäköisesti toteutunut "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan"-ilmiö sillä en ole koskaan tavannut yhtäkään Turun haukkujaa, joka ei itse olisi totaalisen rasittava ihminen. Se, että joku sinkkuutensa pistää paikkakunnan piikkiin, siis että sanoo että samnakokoisessa toisessa paikassa ei olisi sinkku, on jonkinlainen ATM: Kyllä ottaa syntymäturkulaisilla koville.

En minä ole syntymäturkulainen ja jos itse olet vorssalainen niin sinuna pitäisin suuni supussa kun aletaan eri paikkakuntien huonoista puolista puhumaan. On kaupungeissa ja niiden keskimääräisissä väestöissä eroja, mutta itse en ole kyllä mitään erityisen negatiivista Turussa havainnut.

Ennemminkin positiivista, vähän keskivertoa kauniimpia naisia ja kaupunkikulttuuria Suomen mittapuulla hyvin. Ehkä perse liittyy sijaintiin Suomen alanurkassa.. Sinkkuus riippuu sen verran paikkakunnista, että samankokoisella opiskelukaupungilla oletettavasti enemmän sinkkunaisia kuin jossain maaseutukeskuksessa.

Ja jos otetaan vertailuun mukaan ulkomaat, niin suomalaisella eksotiikalla ja vähintään oletetulla varallisuudella ja kansalaisuuden takaamalla hyvinvointivaltion tarjoamalla perusvarallisuudella monesta maasta maailmalta löytää suomalais-ätmi puolison helpommin kuin kotimaastaan. Maantieteellisesti Suomen perseenreikä on varmaan joku Kajaani. Turustahan olisi parhaat yhteydet maailmalle sijaintinsa vuoksi. Ilmeisesti ottavat rantaruottalaisista ja ruottalaista mallia ja kuvittelevat olevansa herrakansaa muiden ollessa alempaa rotua.

Ja tämä käytös on voimissaan ja olemassa vaikka muuta väitettäisiin. New in town 1. Kuukauden asunut turussa ja kyllä oma fiilis on aika toistepäin, ekana viikonloppuna yritettiin iskeä bussipysäkillä oiskohan eka kerta yhtään missään baarin ulkopuolella.

Muutenkin todella kohteliaita ihmisiä ollut, joskaan en joka baaria ole ehtinyt tarkistamaan. Vielä kun joku muu kuin minä, kehuisi tätä ketjua, johon olen siis tähän mennessä kirjoittanut itse kaikki viestit: D vaan kukapa puoli viideltä aamulla viitsisikään monte-ongelmasta keskustella, joka on paha.

Minä ainakin tiedän varmuudella, etten ole sinä. Aina on mahdollisuus hypätä Ruotsin laivaan Mutta mitä sieltä ruotsinlaivaltakaan enää saa, ei kait niin halpaa viinaakaan enää niinkuin ennen.

Viron laivareissuilta saa sentään ainakin hyvää ja ahalpaa viinaa. Käyny jossai Lynis ja vastaavissa? Hanki ittelles vähä positiivisempaa asennetta ni saatetaan suakin kattoa eritavalla. Et kyllä todellakaan ole yksin mielipiteinesi. Itse olen tullut siihen lopputulokseen, että Turussa normaalin ihmisen kohtalo on joko alkoholisoituminen tai erakoituminen.

Muutan takaisin Helsinkiin kun saan rahat kasaan. Älä tuhlaa elämääs, tuun huomisaamuna kuorma-autolla. Turkulaiset naiset luulevat itsestään kovastikin paljon.

Ei oo pakko asua Onkos toi joku ongelma vai? Jos ei paikka viihdytä niin voitte kaikki painua helvettiin täältä!!! Haluan asua yksin Turussa sen jälkeen kun turkulaiset ovat lopultakin ymmärtäneet muuttaa pois sieltä ja muuttua terveiksi!!! Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Älkää märiskö vaan menkää mukaan sinkkutoimintaan jota on Turussa vaikka kuinka monen tahon järjestämänä.

Itse sain aikoinaan vaikka kuinka paljon kavereita tuota kautta, ja aion muuttaa takaisin. En ole kyllä siellä koskaan käynyt baarissa yksin, joten siitä on paha sanoa mitään. Suurin osa turkulaisista on muuttanut sinne muualta, eli ei se nyt taida kaupungin syytä olla. Samanlaiseksi on mennyt monessa isossa kaupungissa, ei oikein tulla vieraalle juttelemaan.

Jossain toisessa ketjussa sanottiin että Oulu on kauhea paikka jossa ei sinkku voi tavata ketään. Sori nyt vaan muta tuo on ihan bullshittiä että jokin paikka nyt olisi parempi tai huonompi kuin toinen. Tietenkin suuremmat paikkakunnat ovat erilaisia kuin pienemmät mutta kyllä ihmiset samanlaisia pölkkypäitä on joka paikassa. Jos et tule ihmisten kanssa toimeen, siis et kenenkään, jollain paikkakunnalla niin mikä on todennäköisyys että niissä kaikissa muissa ihmisissä olisi jotain vikaa?

Vastaa alkuperäiseen viestiin Turku on sinkulle helvetti! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Olen vuotias ulospäinsuuntautunut ja liikunnallinen poika, joka etsii ystävyyssuhdetta samankal Täällä olis 23v mies sporttinen ja vailla neidon seuraa. Pistähän viestiä niin katellaan. Mukava ja kiva sekä vähän höpsähtänyt lapinmies vailla juttu seuraa: Haen v seuraa jätkät.

Tääl huutelee tälläne ilone rempsee miehen alku: D Harrastuksii kuuluu kuntosali ja pyöräily j Mooi, tällänen 18v miehen alku etsii v nais seuraa skypeen tylsiin hetkiin: Mahdollista seuraa viestittelyyn sekä kasvotustenkin voisi olla kiva, lenkille, peliseuraksi ps Mut 16v jätkä karkkilast, vapaa-aika kuluu perhostukses, , frendejen kaa sit tietty vklp vähä k Tääl olis sporttinen sinkkumies vailla seuraa tylsiin iltoihin.

Laita rohkeesti viestiä jos Käytämme evästeitä käyttäjän tunnistamiseen, mainosten räätälöimiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen.

Seuraa turusta sinkut